СПИСОК НА ЛИЦА КОИ ТРЕБАЛО ДА БИДАТ ЕЛИMИHИPAНИ: Вдовицата на Милошевиќ имала листа на луѓе кои требало да бидат eлиминиpaни!

  • April 19, 2019

Мира Марковиќ, поранешната прва дама на Србија имала листа за луѓе кои требало да бидат eлиминиpaни.

Ги сметала за свои нeпpијатели иако меѓу нив има и некои од нејзините тогашни соработници. Дел од нив преживеаја, но некои немаа среќа. На листата на среќници е Вук Драшковиќ, но не и новинарот Славко Чурувија, зад чија смpт, иако никогаш не се докажа, стои семејството Милошевиќ.

На листата се наоѓа и Војислав Шешељ кој сега го подготвува нејзиниот погpeб.

Еве ја листата на Мира Марковиќ:

Иван Стамблиќ
Војислав Шешељ
Зоран Ѓинѓиќ
Раован Караџиќ
Вук Драшковиќ
Даница Драшковиќ
Славко Чурувија
Билјана Плавшиќ

Претходно «
Следно »