October 27, 2021, 8:32 pm

СПМ: Бeз пoгoлeми плaти нeмa ЗAДOВOЛНA ПOЛИЦИJA

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Убаво се расфрлате со милионите евра. И треба погодените да си ја добијат заслужената помош. Како Синдикат на Полиција во Македонија сметаме ДЕКА на оние кои им доделувате им е малку. Но, тоа не зависи од НАС, се вели во Фејсбук статусот на Синдикат на Полиција во Македонија – СПМ.

– Она што не интересира е следново:

Дали и после повеќе од една година вие како Влада на Република Македонија ќе го покренете прашањето и барем ќе преземете некаков чекор за покачување на платите во Полицијата како и заслужениот недоделен додаток за борба против корона вирусот. Министерот Оливер Спасовски не го прашуваме зошто тој одамна Полицијата каде што тој е Министер ЈА ЗАБОРАВИ.

Ќе Ви текне ли или и понатаму ќе си играте со НАШИТЕ НЕРВИ, пишува во Фејсбук објавата на СПМ.

Објавата на Фејсук може да го погледнете ТУКА.

Latest News

Мицкоски: Секој атом од енергијата ќе го вложам да направиме подобри услови за живот, веќе правиме планови за силни промени каде победуваме

Планирам секој атом од својата енергија да го вложам да работам за граѓаните, да бидам нивен сервис, да направиме...

More Articles Like This