СРБИТЕ ОД МАКЕДОНИЈА СО ПОРАКА: Браќа Македонци, ние ќе бидеме рамо до рамо со вас во борбата за името!

  • June 21, 2018

Почитувани пријатели,ние како граѓани од Српската националност кои живееме во оваа земја МАКЕДОНИЈА
сме рамо до рамо со нашиот братски Македонски народ.
Секогаш бевме на улиците кога се протестираше против промена на името или било какво нешто кое ги загрозуваше Македонските национални интереси исто ќе продолжиме и понатаму,за разлика од другите националности на кои секогаш ќе им биде побитна фотељата.
БРАЌА МАКЕДОНЦИ, ЗАЕДНО СМЕ ВО ОВИЕ ТЕШКИ МОМЕНТИ ЗА МАКЕДОНИЈА НО НА КРАЈОТ ЌЕ ПОБЕДИМЕ,
ДА ЖИВЕЕ САМОСТОЈНА, СУВЕРЕНА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА. – стои во пораката напишана на социјалните мрежи.

Претходно «
Следно »