СРЕДНОШКОЛЦИТЕ ИЗЛАГААТ НА ПРОТЕСТ: Порачуваат, сакаме да дишеме, за нашето здравје се работи!

  • February 5, 2019

Здружението Средношколски глас, вчера преку социјалните медиуми ги повика сите средношколци денеска од 12 до 14 часот, да излезат пред средните училишта и заедно со нив, моќно и единствено да и порачааат на власта дека, Средношколците сакаат ДА ДИШАТ, сакаат здраво општество и чиста и здрава животна средина.

За нашето здравје се работи, порачуваат тие.

Претходно «
Следно »