СРЕЌНА НОВА 1948!: Новинарот Саше Димовски за пpитвopoт на Чавков – „ме зaбoлe за Чафков, ама ме зaбoлe и за правото“

  • March 12, 2019

Среќна нова 1948!!!! А да ги споделите ОПЕРАТИВНИТЕ СОЗНАНИЈА, што сторил, купил карта, резервирал, лет, хотел, префрлил пари во странство за да ВЕРУВА оваа каква таква јавност во ОПЕРАТИВАТА! Драг СДС и СВЕТИ ОЛИВЕР КУМАНОВСКИ, мене, ме заболе за Чафков, ама ме заболе и за правото. Ова беше објавено на фејбук профилот Лошото Хуго, алијас на новинарот Саше Димовски кој најголем дел од својата кариера ја посвети на следењето на cyдcкитe процеси во Македонија

Среќна нова 1948!!!! А да ги споделите ОПЕРАТИВНИТЕ СОЗНАНИЈА, што сторил, купил карта, резервирал, лет, хотел, префрлил…

Gepostet von Лошото Хуго am Dienstag, 12. März 2019

Претходно «
Следно »