СТРАШНА НЕСРЕЌА НА ПЛАЖА ВО АМЕРИКА:Чадорот летнал и се забил на жена во гради!

  • August 7, 2018

Страшна несреќа се случила на плажа и предизвикала хорор поради кој интервенирале и пожарникари.

Чадор кој не бил добро наместен летнал од ветерот и поведил жена во пределот на градите.

Пожарникарите на плажата во Америка ја сечеле шипката за жената да оди во болница.

 

Претходно «
Следно »