СТРАШНИ ФОТОГРАФИИ ОД ХЕЛИКОПТЕР: Погледнете го целиот хаос кој го направи поплавата!

  • August 7, 2016

Во текот раните утрински часови транспортен хеликоптер на АРМ заедно со претставници на МВР го надлетуваа погодениот реон од невремето заради комплетно извидување на теренот и увидување на потребите за понатамошно ангажирање. Фотографиите во продолжение направени од армискиот хеликоптер сведочат колку силно невреме и каква природна катастрофа се случи во Скопје и околината.
poplava-stajkovci1-640x480

poplava-stajkovci-1-640x480

poplava-stajkovci2

poplava-stajkovci3

poplava-stajkovci4

poplava-stajkovci5

poplava-stajkovci6

poplava-stajkovci7

poplava-stajkovci8

poplava-stajkovci9

poplava-stajkovci10

poplava-stajkovci11

poplava-stajkovci12

poplava-stajkovci13

poplava-stajkovci14

poplava-stajkovci15

poplava-stajkovci16

poplava-stajkovci17

poplava-stajkovci18

poplava-stajkovci19

poplava-stajkovci20

poplava-stajkovci21

poplava-stajkovci22

poplava-stajkovci23

poplava-stajkovci24

poplava-stajkovci25

poplava-stajkovci26

poplava-stajkovci27

Претходно «
Следно »