СУДИЈАТ ПАНЧЕВСКИ ГИ ОДБРОЈУВА ДЕНОВИТЕ ДО ПАДОТ НА ХУНТАТА: Им се ближи крајот

  • September 3, 2018

Судијата Владимир Панчевски кој најверојатно беше една од првите жртви на хунтата  на својот Фејсбук ги одбројува деновите до нејзиниот пад. Имено тој беше таргетиран од партиското обвинителство СЈО и токму за време на претресот на неговиот дом еден од службениците на СЈО се обиде да  го украде клучот од неговиот дом . За среќа во исчекување на криминалните методи со кои се служи СЈО, тој поставил видео надзор во својот дом па целата случка ја имаше евидентирано со видео докази.

Според него денот кој ќе го одблежи падот на како што вели хунтата ќе биде денот на референдумот за промена на името, ден на кои Панчевски очигледно очекува масовен бојкот.

Претходно «
Следно »