СУДОТ ОПРЕДЕЛУВА ПРИТВОРИ: 30 дена притвор за Митко Чавков, Дурловски, Пешевска, Пепиќ и Радулов

  • November 28, 2017

 

Определен му е притвор и на Митко Чавков, како и на Оливер Радулов. За Митко Чавков било приговарано од одбраната дека не е можен притвор пред се од причини што неодамна имал срцев удар, но Судот сметал дека тоа не е пречка за притворот.

 Претходно судот одреди мерка притвор за оперскиот пејач Игор Дурловски и Мунир Пепиќ, и мерка куќен притвор за пратеничката Жаклина Пешевска.

 

Претходно «
Следно »