СУЛЕЈМАН РЕЏЕПИ МУ СЕ ЗАКАНИ НА ЗАЕВ: Бери памет, инаку нема да повикам на поддршка за референдумот!

  • July 2, 2018
  • Коментари

Претседателот на ИВЗ Сулејман Реџепи го повика премиерот Заев да го едуцира неговиот заменик, оти во спортивно работата нема да е на арно, – пренесе порталот на Албански јазик „Журнал“

-Него мачи тоа што јас како јавен лик сум декориран од претседателот на Албанија и тоа што кога ќе умрам, ќе умрам со чист образ. Тоа ги мачи овие валкани луѓе и се трудат да се занимаваат со клевети. Ова не е во ред затоа што произведува незадооволство на ниво на цела Република.

Муфтиите побара итен состанок затоа што сакаат тој биде едуциран во спротивно работата нема да излезе добро. Ние чекаме да ги евидентираме проблемите, да влеземе во НАТО, да има успешен референдум. Нема да има успешен референдум ако ИВЗ не го подржи тој референдум.
Јас сега не знам зошто не го воведат во ред овој човек кој постојано клевети. Заев да го воведе во ред или да го едуцира неговиот заменик, рече за Журнал Сулејман Реџепи.

Претходно «
Следно »