ТАБЛИТЕ НА ЗАЕВ СО КРАТОК ЖИВОТЕН ВЕК: Изpeшeтaна со caчмаpka една од таблите со зборот на “С”

  • February 14, 2019

На социјалните мрежи се појави фотографија на која се гледа една од сообраќајните табли на која стои зборот на “С”. Притоа забележливо е како овој збор е перфориран како да е изpeшетан со caчми од сачмаpkа. На што се должи ваквиот чин и кои се сторителите на истиот не е познато.

Претходно «
Следно »