ТАЖНО: Запознајте го девојчето алергично на вода

  • March 17, 2018
  • Коментари

Повеќе од половина од нашето тело е составено од вода, а ние сепак не можеме да преживееме без неа.

Но, ова слатко мало девојче, Ајви Лин, ја има една од најретките алергии предизвикани токму од конзумирањето на вода, бањањето, како и пливањето кое е за неа неверојатно болно!

 

 

https://www.facebook.com/inthenow/videos/988767767940259/

Претходно «
Следно »