ТАНЧЕРКИ ФАТЕНИ ВО ФОРИНО: Полицијата затекнала шест танчерки во гостиварско Форино

  • April 18, 2018

Во контрола на полицијата на угостителски објект во село Форино, гостиварско, сопственост на Р.Б. од Добридол, биле затекнати шест девојки ангажирани како танчерки, од кои една од Република Албанија и пет од Република Македонија.

Сите биле приведени во полициската станица Гостивар.

Претходно «
Следно »