ТАПА И ВО РОСОМАН: Црвен картон за СДС од земјоделците и излажаните граѓани!

  • September 30, 2017

Се помалку и помалку луѓе на собирите на СДСМ, народот го казнува Заев, дебакл на СДСМ и во Росоман

Фијаското од предизборна кампања кое го има СДСМ продолжува и понатаму Едвај триесетина луѓе се собраа во Росоман да дадат подршка на СДСМ и Заев. Народната казна за политиките на ненародната влада на СДСМ стигна бргу. Се помалце и помалце граѓани ги посетуваат митинзите и собирите на СДСМ.

И покрај обидите за вештачко пумпање на бројките на собирите преку носење на автобуси, нарачани анкети сликите на терен ја прикажуваат реалноста за подршката на граѓаните на оваа влада. Заев е досега најнепопуларниот премиер кој го имала државата и неговата влада е најнепопуларната влада која ја имала Македонија.

Црвениот картон за СДСМ ќе стигне на 15 октомври кога сиот народ кои ги игнорира нивните предизборни собири ќе им го зададе последниот удар со лист и пенкало за штетните антидржавни политики.

Претходно «
Следно »