May 14, 2021, 12:53 am

Тасевски до власта: И пpecудата кажете ја, не срaмeте се

Поврзано

- Advertisement -

Кажете кој го молел да се врати наместо да се фалите дека сте го вратиле бегалецот, пишува Сашо Тасевски денеска за случајот бегството на Сашо Мијалков.

И пресудата кажете ја, не се срамете, пишува тој наведувајќи дека враќањето на Мијалков е резултат на договор, а не на успешно спроведена акција на македонските власти.

Наместо да се фалите колку сте способни што сте го вратиле бегалецот, кажете во која соседна боранија држава избегал и кој го молел два дена по телефон да се врати, зашто една странска амбасада вршела страшен притисок да го вратат. Инаку казната би била растурање на коалицијата док трепнеш.
И пресудата кажете ја, не се срамете.

Latest News

Власта во паника: СДСМ барале гасење на сигналот за интервјуто на Николоски

На половина од програмата која во дадениот момент имаше огромна гледаност и на социјалните мрежи одеднаш се „замрзна“. Вечерва емисијата...

More Articles Like This