October 18, 2021, 3:17 am

Тасевски: Толку беше, го забopaвивме Стojко

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Сите за лажичето се фатија, веќе никој за Стојко, коментира актерот Сашо Тасевски во негов стил.

Тоа е таа фејсбук слава која поминува додека трепнеш.

Никој веќе не мисли не Стојко.

Заборавивте кога Стојко се крена на Заев.

Толку беше. Го нема Стојко. Стојко е минато свршено. Паднат борец на кој никој веќе не се сеќава.
Сега лажичето за причестување ги бранува нашите рушевини од живот.

А баш беше романтично кога сите бевме Стојко. Кога бевме вљубени во Стојко. Кога секој од нас беше Стојко.

Latest News

Целосно обработени податоците од Градско, Дојран, Лозово, Росоман и Центар Жупа, ова се резултатите

На веб-страницата на Државната изборна комисија објавени се првичните резултати од пет општини каде се обработени 100 отсто од...

More Articles Like This