May 16, 2021, 10:29 am

Тасевски: Ќе го jaдете баjaги – BMPO 2022 се враќа на влacт

Поврзано

- Advertisement -

Како што вели, за тоа се самите тие криви, а не било кој друг.

– Значи во 2022 пак ВМРО доаѓа на власт на вонредни избори. Откако сега ќе го лапнат Скопје на локалните, прогнозира актерот Сашо Тасевски, кој на власта им порача дека „ќе го јадат баги“.

Никој не ви е виновен. Ниту јас ниту било кој друг. Сами си ги вративте со вашето цирузантско владеење. И ќе го јадете бајги. Така се шепоти, напиша Тасевски.

Latest News

Дo кoгa миcлaт Спасовски и Заев дa мoлчaт зoштo мy дaлe пoлициcкo oбeзбeдyвaњe нa kpиминaлeцoт Седат Пекер?

До кога мислат Спасовски и Заев да молчат зошто му дале полициско обезбедување на криминалецот Седат Пекер?! Полициско обезбедување...

More Articles Like This