ТАТЕ НОСИ, МАМА МЕСИ: Младиот олигарх направил 178.000 евра за време на „режимот“, а мама и тато имаат 5 стана, 1 куќа, 3 коли и плац во Скопје

Пријавениот имот на карпошанецот Стефан Богоев, кој во 2013 година беше избран за лидер на младите социјалдемократи, стекнат во време на режим вреди 10.920.000 денари, односно околу 178 илјади евра. Во десетте години диктатура, семејството на дипломираниот економист спечалило куќа во Скопје, земјоделско земјиште во Скопје, стан во Охрид и четири моторни возила. На свое име … Continue reading ТАТЕ НОСИ, МАМА МЕСИ: Младиот олигарх направил 178.000 евра за време на „режимот“, а мама и тато имаат 5 стана, 1 куќа, 3 коли и плац во Скопје