ТАЈНА АМЕРИКАНСКА РАКЕТА: Американските медиуми објавија снимка од тајната американска ракета „Астра“

  • February 20, 2018
  • Коментари

Телевизијата „Еј-Би-Си Њуз“ објави снимка на која се гледа американската супер лесна ракета „Астра“ на компанијата „Астра спејс“

Американската телевизија наведува дека компанијата активно соработува со властите и војската, но дека за тоа не ги известува медиумите.

Тестирањето на ракетата се изведува во базата Аламада во Калифорнија.

Претходно «
Следно »