ТЕВДОВСКИ Е МАКЕДОНСКИОТ РОБИН ХУД: Зема од богатите, а ги финансира вработените по Рамковен кои не сакаат да одат на работа!

  • March 31, 2018
  • Коментари

Помпезните најави дека 1.600 вработени според Рамковен договор, кои примале плата, а не се појавувале на работните места на кои биле пријавени, пропаднаа откако контактираните лица на кои им било наложено од понеделник да се појават на работното место одбиле

 

Ваквата информација од Владата не сакаат да ја потврдат, но не ја ни негираат.

Во меѓувреме, социјалните мрежи направија и конструкција за тоа дека всушност зголемувањето на даноците е „благороден проект“ на министерот за финансии Тевдовски, кој во „Робинхудовски“ манир, зема од богатите и дава на вработените по Рамковен.

Претходно «
Следно »