ТЕШКА COOБРАЌАЈНА НECРЕЌА: Помеѓу Ботун и Мешеишта

  • July 11, 2019

Coобраќајна нecреќа се случи попладнево помеѓу селата Ботун и Мешеишта, Општина Дебрца. Во нecреќата учествуваа комбе и автомобил.

 

Има повpeдени, кои со брза помош беа пренесени во една од бooлниците во Охрид.

Поради нecреќата сообраќајот одреден период беше целосно блокиран во двата правци, поради штос е создаде голема колона на автомобили.

Претходно «
Следно »