ТО Е: Тунтев сакаше да се пошегува, мизерно се посрамоти

  • March 8, 2018

Координаторот на пратеничката група на СДСМ на социјалните мрежи се обиде да дели лекции по веронаука, обајснувајќи дека жените не треба да го слават 8-ми март, бидејќи истиот ден било „Дуовден“ за цвеќињата или литературно – Духовден, ден кога се присетуваме на починатите

 

„за цвеќината 8-ми март е Дуовден…значи годинава за цвеќината мрва с’бота падвит во четврток“ – искоментира Тунтев на својот ФБ профил, несмасно шегувајќи се дека на овој ден ќе загинат многу цвеќиња, па овој ден другите кои преживеале ќе се присетуваат на угинатите цвеќиња.

Претходно «
Следно »