ТРАМП НАЗНАЧИ НОВ ПОРТПАРОЛ: Шон Спајсер стана портпарол на Белата куќа

  • December 23, 2016

– Шон Спајсер стана портпарол на Белата куќа и ќе одговара на прашања на медиумите, се наведува во соопштението на тимот на Трамп за преземање на власта.

tramp

Други членови на комуникацискиот тим на Трамп како претседател се сегашните портпароли Џејсон Милер и Хоуп Хикс, како и Дан Скавино, кој е задолжен за социјалните медиуми.

Претходно «
Следно »