ТРГНАА КОЊАНИЦИТЕ И ОД ЛИСИЧЕ: Од паркот „Јане Сандански“ се упатија кон Крушево

  • July 27, 2018
  • Коментари

Коњаниците од паркот „Јане Сандански“ во Аеродром тргнаа за Крушево каде треба да пристигнат на 2 август за прославата која ќе се одржи по повод најголемиот македонски национален празник, Илинден.

Градоначалникот на Општина Аеродром Златко Марин на коњаниците им го предаде знамето.

Покровител на манифестацијата е претседателот Ѓорге Иванов.

Претходно «
Следно »