ТРГОВСКИТЕ МАРКИ БЕТОН: „Македонски“ малсинки со грчко знаменце

  • December 4, 2019
  • Коментари

Откако власта распродаде речиси се што е македонско на ред се трговските марки. Пред неколку недели Грција имаше скандолозен предлог за она како треба да изгледа македонската грчка трговска марка со предлогот „Macedonia the GReat’“ на што македонската Влада немаше никаква реакција. Но она што е уште поскандалозно е тоа што Грција веќе ја користи нашата македонска трговска марка како своја, па така во маркетите се продаваат „македонски“ производи со грчко знаменце. Дали можеби ајварот Мамас ќе стане првиот „севрџански“ производ“?

Претходно «
Следно »