Треба ли да се одземе доживотната пензија на претседателите?

  • April 11, 2019
  • Коментари

Со анкета помеѓу млади, но и постари лица, од „Фејсбук“ страната „Другата страна на политиката“ одговараат на неколку прашања поврзани со досегашните, но и идниот претседател на Македонија.

 

Драги луѓе, погледнете преку која видео форма, екипата што го бара човекот во политичарот, а не политичарот во човекот, продолжува да трага по одговорите што се наоаѓаат на другата страна на политиката.#ДругатаСтранаНаПолитиката

Gepostet von Другата страна на политиката am Mittwoch, 10. April 2019

Претходно «
Следно »