ТРИК ВРЕДЕН ЗЛАТО: Како да излупите пиперки без да си ги извалкате рацете?

  • October 9, 2016
Никогаш не е предоцна за да научите како да си го олесните правењето зимница.

Веќе почнува да се чувствува мирисот на печени пиперки. Ако и вие сте вредни домаќини кои секоја година подготвуваат домашен ајвар, вреди да го откриете и запаметите овој трик.

Никогаш не е предоцна за да научите како да си го олесните правењето зимница.

Затоа, оваа година откако ќе ги испечете пиперките, ставете ги во хартиени кеси. Не пластични, туку хартиени.

Претходно «
Следно »