ТРИПУНОВСКИ: Зарaди катacтрофалните политики на СДСМ, фармери од виничко го пpeполовиле добитокот

  • February 12, 2020
  • Коментари

Ја посетив фармата на браќата Влатко и Дејан во село Драгобраште, Виница.

Заради катастрофалните политики на СДСМ Влатко и Дејан за само две години го преполовиле стадото овци, а доколку се продолжи во иста насока ќе бидат приморани да ја затворат фармата.

После победата на ВМРО-ДПМНЕ на 12 април ќе работиме на подобрување на условите и ќе ги мотивираме младите земјоделци и сточари да останат во Македонија и да ги зголемуваат земјоделските површини, стадата и производството!, пишува дополнителниот заменик министер за земјоделие, шумарство и водостопанство. Цветан Трипуновски.

Ја посетив фармата на браќата Влатко и Дејан во село Драгобраште, Виница.Заради катастрофалните политики на СДСМ…

Gepostet von Цветан Трипуновски am Mittwoch, 12. Februar 2020

Претходно «