ТРИ ЛИЦА ИСКАСАНИ ОД КУЧИЊА СКИТНИЦИ!

  • May 31, 2019

На 30.05.2019 година во 21:50 часот во Полициска станица Радовиш Г.К (67) од Радовиш пријавила дека истиот ден околу 21:20 часот на ул. „Самоилова“ во Радовиш била касната од куче сkитник во пределот на нозете.

На 30.05.2019 година во 21:50 часот во Полициската станица Аеродром О.В.(66) од Скопје пријавила дека истиот ден околу 13:30 часот на улицата “Февруарски Поход“ била касната од куче сkитник во пределот на рацете.

На 30.05.2019 година во 23:45 часот во Полициската станица Гази Баба П.Д.(53) од Скопје пријавил дека истиот ден околу 23:25 часот на улицата “Јани Лукровски“ бил каснат од куче ckитник во пределот на десната потколеница.

Претходно «
Следно »