ТУРСКИОТ МИЛИОНЕР НЕ ШТЕДИ НА ЕМИНА ЈАХОВИЌ: Само за роденденска забава во Белград дал 10.000 евра, но тоа не е сè! На полноќ ја чека големо изненадување, а тука е местото каде што ќе си изградат вила

  • December 6, 2018

Пејачката Емина Јаховиќ, која живее во Турција, ќе го прослави својот 37-ти роденден во јануари, а во Белград ќе биде организирана голема забава, додека нејзиниот избран турски милијардер Садетин Саран ќе го финансира ова.
Тој веќе го изнајми целиот ресторан во срцето на српскиот главен град, така што сите нејзини соработници и пријатели бидат поврзани.
“Емина долго време размислуваше каде ќе ја организира забата за роденден на почетокот на јануари. Таа досега стално правела во Истанбул поради многуте пријатели од семејството што ги има со Мустафа, иако повеќето од нејзините пријатели се од Србија.

“Овој пат таа сакаше да промени сè, бидејќи оваа година беше клучна во нејзиниот живот, но сепак одлучи да ја прослави во Белград. Нејзината одлука беше поддржана од нејзиниот партнер кој презеде се за организацијата на прославата и се понуди тој да ја финансира, вели извор близок до пејачката.
“Што се однесува до ексклузивниот ресторан, каде што цените се далеку од главниот град, Саран ова може да го чини и до 10.000 евра. Според листата на официјални лица, треба да присуствуваат околу 70 гости, кои се бројни пријатели на Емина од јавниот живот во Србија со кого пејачката соработува со години, како и неколку пријатели на Садетин. ”

Додека Саран подготвува подарок изненадување, тој се понуди како господин да организира сè, бидејќи таа има настапи околу новогодишната ноќ и нема да може да се грижи за секој детаљ.
Договорот е Емина да не се оптоварува со прославата, туку само се појави.
Садетин во сопствените компании што ги поседува во Турција има вработени кои се грижат за такви работи. Со неговите инструкции, тој ќе ја исполни желбата како газда така и неговата девојка.

“И тоа не е сè, на полноќ Емина од Садетин ќе добие одличен подарок, но она што се чува се чува во строга доверливост”, рече изворот.

“Како што пишува во Турските медиуми, Садет гради куќа во село на брегот на морето и сите се убедени дека и двајцата ќе живеат таму”, рече изворот.

Претходно «
Следно »