УБАВИНИТЕ НА МАКЕДОНИЈА: Како од друг свет – фотки од Македонија кои ќе ве воодушеват од сопствената земја

  • September 3, 2018
  • Коментари

Една од подобрите работи на социјалните мрежи е можноста да се прикачуваат прекрасни фотки. А овие ќе ве натераат да си повторите дека – никаде на светот нема место како дома.

Како од друг свет, веројатно ќе биде вашата втора мисла. Дали навистина нашата Македонија крие ваква убавина?

Да, и многу повеќе. Можеби е време подобро да ги истражиме убавините на сопствената земја, а овие фотки се доказ дека треба да почнеме што е можно поскоро:
Поглед од Св. Јован Бигорски


Водопадите на Бабуна

 

Мермерно Езеро

Охрид

На пат

Шар Планина

Кањон Матка

Претходно «
Следно »