УКРАДEН ИЗБИРАЧКИОТ МАТЕРИЈАЛ: Кој влегол во магацинот во касарната Илинден од каде што е одземен избирачкиот материјал?!

  • October 27, 2016
  • Коментари

Кој дозволи Комисијата да влезе во магицините на касарната Илинден каде се чува изборниот материјал , паравани, гласачки кутии, печати но и гласачки ливчиња и избирачки списоци, и да направи вонреден попис, прашува членот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ Силвана Бонева. Според Бонева во извештајот не е јасно наведено како е вршен пописот..

glasanje-izbori-rts

Во извештајот покрај тоа што стои дека има застарени уве ламби и спрејови кои треба да бидат заменети стои дека недостасуваат и печати.

За  ВМРО-ДПМНЕ решението на пописната комисија е неважечко. Побараа извештајот да биде повлечен.

Канал 5!

Претходно «
Следно »