УКРАЛЕ ПОГРЕБНО КОМБЕ СОСЕ МРТОВЕЦ НА ФЛОРИДА

  • February 20, 2018

Полицијата на Флорида објави дека пронашла комбе со мртовец внатре, кое било украдено од компанија која врши кремирање.

Канцеларијата на шерифот во Џексонвил изјави дека комбето било пронајдено оставено ден откако било украдено. Телото на човекот кој починал во локалната болница сѐ уште било врзано внатре.

Педесет и шестгодишниот возач ѝ рекол на полицијата дека го паркирал комбето „хонда одиси“ и влегол во канцеларија за да пополни документација за транспортот. Вратите од комбето не биле заклучени, а тој ги оставил и клучевите внатре. Кога се вратил назад, комбето веќе било украдено.

Засега нема уапсени во врска со овој случај.

Претходно «
Следно »