October 19, 2021, 5:09 pm

УЛИЦИТЕ ОПАСНИ ПО ЖИВОТ: Аеродром блокиран од снегот, градоначалникот мува не го лази

Поврзано

- Advertisement -
- Advertisement -

Улиците во општина Аеродром се опасни по снегот кој не е исчистен, а поради минусните температури, почна да замрзнува.

„Аеродромските улици и тротоари опасни за возење и пешачење. Општината со мал прст не мрда и мува не го лази градоначалникот.

Драги граѓани, за сите евентуални несреќи што може да се случат, материјална одговорност заради неспособноста на градоначалникот, сноси општината“, пишуваат на Фејсбук групата „Аеродром во моето срце“.

Аеродромските улици и тротоари опасни за возење и пешачење. Општината со мал прст не мрда и мува не го лази…

Posted by Аеродром ВО МОЕТО СРЦЕ on Monday, February 26, 2018

 

 

Latest News

Европа ја поздравува победата на ВМРО-ДПМНЕ, Секретарот на ЕПП со поддршка за Муцунски

Меѓународниот секретар на Европската народна партија (EPP) Патрик Волер, преку социјалните мрежи, ја поздравува победата на ВМРО-ДПМНЕ уште во...

More Articles Like This