УМС на ВМРО-ДПМНЕ СО ПОРАКА ОД ПЕТРОВЕЦ: Младите сакаат да заврши оваа криза и конечно државата да тргне напред

  • February 3, 2017

Претседателот на Унијата на млади сили Владимир Нелоски оствари состанок со членовите на УМС Петровец, при што разговараа за актуелната политичка ситуација.

IMG_0640-640x360

Од состанокот можеше да се заклучи дека бројното членство и воопшто младите во Петровец сакаат да заврши веќе оваа криза и конечно да тргне државата напред.

ums

Младите од Петровец целосно ја даваат својата поддршка на ВМРО-ДПМНЕ, а тоа беше евидентно и на изборите на 11 декември, со што порачаа дека раководството на партијата ја има целосната поддршка што побрзо да ја застане државата на нозе.

Претходно «
Следно »