УНИЈА НА ЖЕНИ НА ВМРО-ДПМНЕ ИНТЕЗИВНО НА ТЕРЕН: Масовно присуство и голема поддршка од членките на Унијата на жени

  • September 3, 2017

Тимови од Извршниот комитет на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ интензивно оддржуваат посети по Општинските комитети на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ.

При посетите од страна на тимовите на Извршниот комитет на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ се нотираат проблемите со кои се соочуваат граѓаните.

Од Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ информираат дека посетите ќе продолжат и во наредниот период во сите Општински комитети а од досегашните извршени посети информираат дека истите се со масовно присуство и голема поддршка од членките на Унијата на жени.

Претходно «
Следно »