УРНЕБЕНСНО, НО И ПОУЧНО ВИДЕО: Не скокајте пиjaни по бидермаерот

  • February 20, 2019
  • Коментари

На социланата мрежа Твитер се појави урнебесно видео од една свадба поточно моментот кога невестата го фрла бидермаерот.

Една од кандидатките за „ловење“ на бидермаерот очигледно под големо количество на алkoхол имаше потешкотии да се исконтролира и да да процени во која насока е фрлен и каде заврши бидермаерот.

Погледнете:

Претходно «
Следно »