Урнебесно видео :„Конечно корисна алатка за прелистување на весник“

  • December 13, 2018
  • Коментари

Една од подобрите алтки за листање весник ова видео дефинитивно ќе ве расположи. Заев го искористија како алатка за прелистување на весник…. шегата секогаш го продолжува животот но оваа ќе ви го направи денот поинтересен.Сушанто Рој е лик кој секојдневно објаува интересни соддржини кои ќе ве насмеат до солзи но ова видео е нешто повеќе:
https://www.facebook.com/susantoroj/videos/393383391402585/

 

 

 

 

 

Превземено од Булевар мк

 

Претходно «
Следно »