УРHEБECHO ВИДЕО: Кога жена ти работи од дома, а ти без фудбал 1 месец

  • March 23, 2020
  • Коментари

Само кога би имало фудбал да се гледа, карантинот би бил многу поолеснат, опуштен и драгоцен.

 

Претходно «