УТРЕ ПPEKИНИ ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО: Без вода ќе остатнат жителите на „11 Октомври“

  • September 17, 2019
  • Коментари

Од ЈП „Водовод и Канализација“ е добиено известување дека на ден 18.09.2019 (среда), поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник ф-80мм на ул. „Лазар Димитров“, пpeкин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците од населбата „11 Октомври“, во време од 09:00 часот до завршување со активностите.

Претходно «
Следно »