May 16, 2021, 10:07 am

Утpe пpoтecти во Ѓopче Петpoв

Поврзано

- Advertisement -

-ПРОТЕСТ ❗ БЛОКАДА ❗ ПРОТЕСТ ❗БЛОКАДА ❗ Утре (05.05) од 12ч. до 16ч. БЛОКАДА на Ул. РАДУШКА ❗ Една година раскопана улица на КОЈА ГРАДИ СЕКОЈ ШТО ЌЕ СТИГНЕ ❗


Улица “ДИВОГРАДБА” ❗

За аванси и “под маса” во “кеш” се загрозува целокупната безбедност на населението ❗

МАСОВНИ ДЕМОНСТРАЦИИ И БЛОКАДА се единствениот начин да се запре ова лудило од локалните власти затоа што ништо друго не ги допира ❗

СТОП ЗА ДИВОГРАДБИТЕ ❗

СЕ ГЛЕДАМЕ НА УЛИЦА ❗, пишува во објавата на фејсбук страницата Ѓорче Петров.

Извор: Фејсбук статус на страницата Ѓорче Петров.

Latest News

Израел ja бomбapдиpaшe кyќaтa нa глaвниoт лидep нa Хaмac вo Гaзa

Израелската војска во неделата соопшти дека го уништила домот на главниот водач на Хамас во Газа, трет ваков напад...

More Articles Like This