УШТЕ ЕДЕН ПЛАГИЈАТ ПОСТЕР НА ВЛАДА: Овој пат сликата украдена од книга!

  • August 20, 2018

Нема крај на резилот со украдените слики на постерите за владина пропаганда за престојниот референдум за промена на името.

 

Имено последната слика која нашата редакција откри дека е плагијат е украдена од книга чија тематика е анализа на структурата на асфалтот и бетонот на патни површини. Очигледно е дека не можат да се воздржат, а да не украдат.

Претходно «
Следно »