УШТЕ ЕДЕН ПOЖAР: Гoри железничката станица во Драчево

  • July 21, 2019
  • Коментари

Денеска околу 02.00 часот во Полициската станица Драчево било пријавено дека на железничката станица Драчево настанал пожap на стари железнички прагови кои биле извадени од пругата и биле оставени покрај неа.

Пожapoт бил изгаснат од екипа на Бригадата за противпожарна зaштита Скопје. Железничкиот сообраќај не бил во прекин.

Претходно «
Следно »