УШТЕ ЕДНО ПРИЗНАНИЕ: Стоилов ѕвезда број еден на Балканот за јануари!

  • February 5, 2019
  • Коментари

Популарниот специјализиран сајт за ракомет „Балкан Хендбол“ денеска ги објави нивните бројки за посетеност во месец јануари и кај нив доминира Стојанче Стоилов.

Во нивната објава се наведува дека овој јануари бил втор месец по посетеност во нивната 12 годишна историја и тоа е така благодарение на Столе.

На прво место е колумната напишана пред натпреварот против Хрватска во која се опишува силниот карактер на нашиот ракометар. Во најчитаните текстови Стоилов ја држи и втората позиција.

Со пораката дека за него Македонија секогаш останува Македонија.

Претходно «
Следно »