ФЕЈСБУК НЕ РАБОТИ: Ниту една апликација и сервис на „Фејсбук“ не работи – проблеми во целиот свет

  • April 14, 2019

Сите сервиси на Фејсбук, меѓу кои спаѓаат „What’s app“, „Инстаграм“, „Фејсбук Месинџер“ имаат технички потешкотии пренесоа светските медиуми. Проблеми во пристапот до Фејсбук и сервисите на компанијата има во Европа, Малезија и делови од САД.

На сајтот „Даундетектор.ком“ кој следи поплаки од низа на популарни страници во светот, може да се видат илјадници коментари на луѓе од целиот свет кои немаат пристап до сервисите на Фејсбук.

Претходно «
Следно »