ФИЈАТ ЦАНОСКИ ДАДЕН НА ИЗВРШИТЕЛ: НЛБ Тутунска Банка го распродава имотот на Фијат Цаноски во вредност од 15 милиони евра!

  • December 29, 2017
  • Коментари

НЛБ Тутунска Банка распродава поголем дел од имотот на Фијат Цановски и неговата компанија Фине, откако истиот не успеал да го врати долгот

Според листата за продажба на имот преку извршител која може да се најде на официјалната страница на НЛБ Тутунска Банка, на продажба е ставен и објектот и имотот каде што беше А1 Телевизија, земјиште во општина Гази Баба, но и универзитетот во Скопје.

Освен овие деловни објекти, извршителот на продажба ја нуди и семејната куќа на Цановски во Струга.

Според документот имотот се располага врз основа на налог на извршување за сума од 15 милиони евра!

Претходно «
Следно »