ФК ВАРДАР СО ЧЕСТИТКИ НА ДЕНОТ НА ТАТКОВИНАТА: Честит 8ми септември, Денот на независноста

  • September 8, 2019
  • Коментари

Почитувани граѓани на Република Македонија

Фудбалскиот клуб Вардар Ви го честита 8-ми септември, Денот на независноста на Република Македонија. На овој значаен и историски ден, пред 28 години граѓаните се определија за суверена, независна и самостојна држава.

Честит 8-ми септември, Денот на независноста на Република Македонија

Претходно «
Следно »