(Фото+Видео)ТЕТОВО И ТЕТОВСКО ПОД СИЛЕН УДАР: Невремето отсече патишта во тетовско, Полог на удар на невремето!

  • August 6, 2016

Силно невреме го зафати и Полошкиот регион, а под силен удар се тетовските села

Како што информираат локалните медиуми, отсечен е патот Бродец – Шипковица, а еден дел од истиот е сериозно оштетен. Жителите на овие две села велат дека се исплашени од поплава и лизгање на зејиштето.

13956930_673625079458404_5395718_n-620x330

13933194_673624992791746_1344648617_n

13956930_673625079458404_5395718_n

6-35

2-132

Претходно «
Следно »