(Фото)ДВОЈАЗИЧНАТА ТАБЛА ЗАВРШИ ВО ЃУБРЕ: Таблата на СДСМ-ЛСДМ во Чаир заврши во контејнер!

  • July 15, 2018

Изреволтирани граѓани од скопската населба Чаир ја искршија таблата која се наоѓаше на партиското седиште на СДСМ.

Откако ја искршија, истата ја фрлија во ѓубре.

На таблата освен СДСМ на македонски јазик беше испишано и името на партијата на албански јазик.

Членови на СДСМ или поддржувачи на истата партија на овој начин очигледно го искажуваат своето незадоволство од работата на партијата која е на власт.

Претходно «
Следно »