(Фото)ДЕНЕС НЕ СЕ ДРОГИРАЈТЕ: „Шарените“ денес добија совет од оргнизаторите да не се дрогираат!

  • June 20, 2016

Таканаречената шарена револуција објави совети за поголема ефективност за време на денешнот протест.

show-e1464770191284

Во еден од советите до своите членови, кој според организаторот може да им биде корисен, се вели денеска да не се дрогираат.

-Ве молиме не конзумирајте алкохол и други психотропни супстанци, гласи еден од советите под точката 2.
denes-640x349

Претходно «
Следно »